Online shop Steun ons

Onze diesten

photo bibliothèque musée

Bibliotheek

De gespecialiseerde bibliotheek telt bijna 13.000 titels - algemene werken, monografieën, technische verhandelingen enz. - en zo'n 4000 dossiers gewijd aan fotografen, en is samen met het documentatiecentrum gratis toegankelijk voor onderzoekers en geïnteresseerden.

Om maximaal rekening met uw behoeften te houden in het kader van specifiek onderzoek is het aangewezen om ons op de hoogte te brengen van uw bezoek, zodat de bibliotheekmedewerkers u optimaal kunnen helpen.

Openingstijden

Van dinsdag tot en met donderdag

Van 10 tot 12.30 uur en van 13 tot 18 uur

Elke 1ste en 3de zaterdag van de maand

Van 10 tot 12.30 uur en van 13 tot 18 uur

Op vrijdag slechts op afspraak


photo boutique musée

Museum boetiek

De muséum boetiek bevindt zich in een splinternieuwe ruimte vlak bij de hoofdingang en maar  biedt, naast de publicaties van het museum, een selectie werken over fotografie ook decoratieve objecten, geschenkideetjes voor jong en oud, fototoestellen en gadgets die een verband hebben met fotografie, beeld of licht.

Online kopen

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag

Van 10 tot 18 uur. Dicht van 12.30 tot 13.00 uur


photo café musée

Café du Musée

Het café du Musée is de ideale plek voor een tussendoortje of om even lekker te ontspannen... Op het menu staan allerlei broodjes, slaatjes en pastagerechten, en natuurlijk ook diverse lekkernijen voor zoetekauwen. Op deze rustgevende plek is het goed toeven met een hapje, een drankje en een adembenemend uitzicht op het park van de karmelieten. Groepen die een bezoekje willen brengen aan het café du Musée raden we om organisatorische redenen aan om vooraf contact op te nemen met de caféverantwoordelijken op het nummer 071/43.58.10.

Download het cafémenu

Openingstijden

Van dinsdag tot en met zondag

Van 10 tot 17.45 uur.

Laatste bestellingen om 17.30 uur Laatste bestellingen (slaatjes en pasta) om 15 uur


photo parc musée

Museumpark

Dit 85 are grote park met zijn vele opmerkelijke, beschermde bomen nodigt uit tot wandelen... Bovendien kunt u op de muren rond deze groene long een selectie bijzondere foto's bewonderen die de voorbije jaren tentoongesteld zijn in het Musée de la Photographie.

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag

Van 1 april tot 15 oktober van 10 tot 18 uur

Van 16 oktober tot 31 maart van 10 tot 16.30 uur