Espace presse
ENFRNL

Diensten

De bibliotheek
De gespecialiseerde bibliotheek telt bijna 13.000 titels - algemene werken, monografieën, technische verhandelingen enz. - en zo'n 4000 dossiers gewijd aan fotografen, en is samen met het documentatiecentrum gratis toegankelijk voor onderzoekers en geïnteresseerden.
Nieuwe openingsuren van de bibliotheek van het Musée de la Photographie Vanaf 1 juli 2014
Dinsdag tot en met donderdag open van 10 tot 12.30 uur en van 13 tot 18 uur
Vrijdag op afspraak (071435810)
Elke 1e en 3de zaterdag van de maand is de bibliotheek open van 10 tot 12.30 uur en van 13 tot 18 uur.
Om maximaal rekening te houden met uw behoeften in het kader van specifiek onderzoek is het aangewezen om ons op de hoogte te brengen van uw bezoek, zodat de bibliotheekmedewerkers u optimaal kunnen helpen.

Voor de lijst van de boeken die in de bibliotheek kunnen nageslagen worden, hier klikken

© Musée de la Photographie

© Musée de la Photographie

Het park van het museum
Dit 85 are grote park met zijn vele opmerkelijke, beschermde bomen nodigt uit tot wandelen... Bovendien kunt u op de muren rond deze groene long een selectie bijzondere foto's bewonderen die de voorbije jaren tentoongesteld zijn in het Musée de la Photographie.

De shop van het museum
De shop bevindt zich in een splinternieuwe ruimte vlak bij de hoofdingang en biedt naast de publicaties van het museum en een selectie werken over fotografie ook decoratieve objecten, geschenkideetjes voor jong en oud, fototoestellen en gadgets die verband houden met fotografie, beeld of licht.

© Musée de la Photographie

© Musée de la Photographie

Het museumcafé
Het museumcafé is de ideale plek voor een tussendoortje of om even lekker te ontspannen... Op het menu staan allerlei broodjes, slaatjes en pastagerechten, en natuurlijk ook diverse lekkernijen voor zoetekauwen. Op deze rustgevende plek is het goed toeven met een hapje, een drankje en een adembenemend uitzicht op het park van de karmelieten. Groepen die een bezoekje willen brengen aan het museumcafé raden we om organisatorische redenen aan om vooraf contact op te nemen met de caféverantwoordelijken op het nummer 071/43.58.10.

Aperçu de la carte
label Plat Net Santé 2017


COPYRIGHT © 2012 • DESIGNED BY WWW.MUSEEPHOTO.BE • ALL RIGHTS RESERVED